26 januar 2015

Hva skjer? Jo, det skal jeg si deg........


Lars Petter Hegrebakken i studio: "Så er det endelig offentlig. Dette har vært litt av en uke. Martin Ødegård skrev i dag under for Real Madrid – verdens største fotballklubb. Et eventyrlig år er nettopp avsluttet for fotballjuvelen. Og et nytt år starter like eventyrlig som det forrige sluttet. Vi har med oss Guro Sanderlien fra Gardermoen, Marius Grepslang i Madrid sentrum og Hanne Elise Grødvang utenfor Santiago Bernabèu Stadium – det enorme stadionet til Real Madrid – kanskje verdens rikeste fotballklubb. Vi setter først over til Guro på Gardermoen. Hva skjer på Gardermoen akkurat nå?"

Guro: "Jo, det skal jeg si deg Lars Petter. Martin dro sammen med sin agent og sin far for snart ti timer siden. De ble sluset ut en egen gate til et privatfly som sto like utenfor. Straks fotballyndlingen og hans følge hadde kommet inn i flyet taxet det utover rullebanen før det forsvant opp i den stjerneklare natthimmelen til et fotballeventyr som er de færreste forunt."

Lars Petter: "Du har vært på Gardermoen i hele natt. Hva skjer videre nå, Guro?"

Guro: "Ja – Lars Petter. Når skal jeg først ha en stor kopp kaffi på Starbuck, og så lese litt aviser. Jeg regner med at samtlige aviser har fyldig og god dekning av denne begivenheten – kanskje den største i norsk idrett noensinne. Jeg blir her utover dagen og natten – og kanskje de nærmeste dagene til Martin kommer tilbake igjen. Tilbake til deg, Lars Petter."

Lars Petter. "Tusen takk til deg, Guro. Så setter vi over til Madrid sentrum der Marius Greipslang er med oss direkte fra et torg i Madrid. Hva skjer i Madrid akkurat nå, Marius?"

Marius: "Jo det skal jeg si deg, Lars Petter. Her haster Madrids innbyggere forbi meg på vei til jobb. De virker glade og fornøyde. De tenker nok på hvordan deres klubb – Madrids største stolthet har fått signaturen til vår egen Martin Ødegård – kanskje verdens største fotballtalent. Vent litt…... Jeg spør en av dem som går forbi. "

 Lars Petter: "Ja, gjør det. Dette har nok også vært en spesiell uke for den enkelte Madrider» 

 Marius: "Hola. usted sabe que Martin Ødegård es? " 

 Tilfeldig spanjol: "Nunca he oído hablar de Martin Ødegård"

Marius: "Jo da, Lars Petter, her formelig koker det." 

Lars Petter: "he he, ja det forstår vi godt. Dette er en nyhet som har skapt store bølger i hele den fotball interesserte verden. Det er vanskelig å tenke seg noe større enn dette som har skjedd den siste uken. Det er et eventyr – et fotballeventyr for hele Norges fotball yndling – ja for hele Strømsgodset, Drammen og Norge. Vår egen Martin vil i årene som kommer briljere på det mektige og voldsomme Santiago Bernabèu Stadium. For å kunne føle stemningen fra denne enorme stadionet har vi med oss Hanne Elise Grødvang direkte utenfor stadion. Kan du fortelle oss hva du ser nå. Hvordan er stemningen der?"

Hanne Elise: "Lars Petter - Her står jeg utenfor Santiago Bernabèu Stadium – som er en del av det enorme idrettskomplekset som Real Madrid råder over. Et anlegg der juvelen Martin skal finslipes i årene som kommer. Foreløpig ser jeg ingenting. Det er fremdeles tidlig på morgenen. Jo…der kommer det en bil. Og der kommer det en til…….. jeg løper etter for å få et intervju….tilbake til deg, Lars Petter"

Lars Petter: "Og mens Hanne Elise er tett på hendelsene i og utenfor Santiago Bernabèu Stadium runder vi av her i studio med «Hooked on a feeling» av og med Björn Skifs. Denne sangen beskriver vel aller best hva vi alle sammen føler akkurat nå. Vi er tilbake med mer i den utvidede sportssendingen kl 12:00. Tusen takk, Guro på Gardermoen, Hanne Elise utenfor Santiago Bernabèu Stadium og Marius gatelangs i Madrid. Dette er en stor dag for norsk fotball. Kanskje den største noensinne. Det er en stor dag for norsk idrett. En stor dag for Norge. En stor dag for Martin Ødegård og hans far. En stor dag for fotballen. En stor dag for Drammen og Strømsgodset som har fostret dette fotballgeniet. Følg oss videre i sendingene utover dagen……"

Ooga-Chaka Ooga-Ooga 
Ooga-Chaka Ooga-Ooga 
Ooga-Chaka Ooga-Ooga 
Ooga-Chaka Ooga-Ooga 
Ooga-Chaka Ooga-Ooga 

I can't stop this feeling 
Deep inside of me…..

Ingen kommentarer:

Sider