20 juni 2020

Et Idiotisk Rasshøl Hinsides Alle Målestokker


Han vet ikke hva anstendighet her, han eier ingen stil, ingen klasse, ingen verdighet. Han er en liten veik feiging forkledd som et oppblåst mannebarn i dress. Han er en vulgær bølle uten moral. Han vet ikke engang hva moral er. Han er en fascist, men han vet ikke hva fascisme er. Han er en kapitalist, men han vet ikke hva kapitalisme er. Han er ingen samfunnsborger, for han vet ikke hva et samfunn er. Han er ingenting. Han kan ingenting. Han er psykopaten, sosiopaten, rasisten, narsissisten og sexisten som med pappas penger, en armada av advokater og klodens breieste kjeft har kommet seg til toppen og blitt der. Han er et tomt skall – alt innenfor er råtten gjørme. Når vi tror han har sunket så dypt som et menneske kan synke - da finner han en ny bunn, under den forrige bunnen. Han trakasserer de sakesløse og oppfordrer andre til vold med en sitrende spenning som kun overgås av spenningen med å vise fram botoxmodifisert trofe-kone nummer tre. 

Humor, ironi – endog sarkasmer blir gjennom hans fordervede pøl av et sinnelag eltet sammen og sluppet ut som hån, hets og ondskapsfull mobbing. Han er et troll – en gapende høyrøstet og vulgær elefant som uten skånsel tråkker på de døde, de døende, de sørgende og de syke.

Mangelen på empati er total og etterlater et stort indre tomt hull. Dette hullet fylles utelukkende av dette nedrige monsterets titaniske ego. Egoet er blitt så gigantisk at opprørspoliti må rydde parker og gater for mennesker for å gi det plass. 

Han kan ingenting, han gjør ingenting. "You handle this, you handle that" er hans mantra til alle klakører som omgir og adlyder ham. Selv bruker han tiden med å fylle sitt politiske habitus med one-liners servert av dogmatiske programledere på kabeltv fra ytterste høyre. Av dette blir det ingen analyser, ingen kontekst, ingen nyanser – kun en endeløs og beksort flod av infame løgner og nedrige tåpeligheter. Om nasjonen krakelerer i splid, brutalitet og fordommer, spiller ingen rolle så lenge hans eget skinn er i potten.

Nærmest ham kommer hans to Beavis & Butt-head sønner som jakter vilt-troféer i fremmede land og den pene og tonedøve instagram-dattera med det komfortable hjørnekontoret der hun tilbringer dagene med å gjøre viktige ting i sin alternative virkelighet på en stilig måte. 

Dette er ikke et mareritt.


Horror og Perversjon I:
 Posering i El Paso med et lite barn som er tatt ut av sykehuset for å være med på en fotoseanse. Spebarnet har mistet begge sine foreldre i en masseskyting. Thumbs up

Horror og perversjon II:
Ryddet parken for fredelig demonstranter. Middelaldrende hvite menn og ei datter på vei for å posere med Bibelen i hånd.

Horror og Perversjon III.
Noen liker kona, andre liker dattera....

Ingen kommentarer:

Sider